Agregátor obsahu

Zpět Přípravy Strategie Středočeského kraje pro oblast kultury, kulturního dědictví a kulturních a kreativních odvětví na léta 2024–2030 postoupily do další fáze

Ve středu 31.1.2024 se sešlo na padesát kulturních aktérů, provozovatelů veřejně přístupných památek či kulturních akcí, zástupců kulturních institucí a veřejné správy a dalších organizátorů společenského a kulturního života regionu se zástupci kraje a místních samospráv, aby diskutovali nad předloženou návrhovou částí konceptu Strategie Středočeského kraje pro oblast kultury, kulturního dědictví a kulturních a kreativních odvětví na léta 2024–2030.

Během prosince a ledna se sešlo mnoho podnětů a připomínek, které nyní Středočeský kraj konzultoval se členy tzv. pracovní skupiny v Příbrami. Dalším úkolem je dopracování návrhu strategie a jeho finální konzultace s veřejností.

A dál? Chcete být v obraze? Na webu Středočeského kraje a webu Kreativní střední Čechy (https://www.kreativnistrednicechy.cz/) sdílíme aktuální “strategické” dění.